Titi - Lunarni dan

Značenje i Interpretacija Titija na rođenju

Onlajn kurs Titi – Lunarni dan nastao je kao rezultat višenedeljnog đotiš (newsletter) serijala na istu temu. Tokom pisanja ovog serijala postalo je veoma jasno da je za adekvatno objašnjenje ove teme neophodna dublja studija, primena kroz primere, vizualni prikaz, dodatni resurs itd. što je ujedno i namera ovog kursa.

Cilj ovog kurs jeste da vam pruži odgovor na pitanje šta je uopšte titi, zašto je on bitan, šta je to šta titi na rođenju govori o nama i o našim odnosima, i konačno, remedijalne mere za svaki eventualni problem pokazan titijem.

Kursom su obuhvaćene sledeće teme:

1. Šta je Titi i njegov udeo u Vedskom kalendaru;
2. Titi pakša;
3. Titi grupe i njihovi atributi;
4. Nepovoljni titiji sa primerima;
5. Titi & Muhurta

Ovaj kurs namenjen je svima koji žele da prodube svoje razumevanje koncepta Titija, kao dela Vedskog kalendara (Pančanga).


 

Your Instructor


Branka Larsen (srp)
Branka Larsen (srp)

Branka Larsen učenica je pandita Sandžaja Rata i deo je đotiš tradicije Šri Aćjutananda Dasa iz Kalinge (Orise). Njeno prvo đotiš predavanje bilo je davne 2001. godine, a njena rana ljubav prema duhovnoj literaturi i đotišu inspirisali su je da do danas prevede pet knjiga svog gurua na maternji jezik, i objavi svoju prvu autorsku knjigu.

Zajedno sa odabranom grupom učenika iz celog sveta, pohađala je i postala sertifikovan učitelj naprednog đotiš kursa Đaimini Upadeša Sutre kao i Parašara đotiš programa. Trenutno je mentor preko 100 učenika Parašara đotiša programa. Branka je ujedno i učenica programa Šiva Mahapurana & Mantra Šastra.

Putem mejling liste, Branka svakog ponedeljka šalje email sa člancima, kratkim lekcijama ili pak korisnim informacijama iz oblasti Vedske astrologije & Duhovnosti. Svi su dobrodošli, a ako želite da se priključite to možete uraditi ovde!


Frequently Asked Questions


Kada kurs počinje, a kada se završava??
Kurs možete započeti odmah, i nikad se ne završava! Vi odlučujete kada ćete kurs početi i kojim tempom ćete ga prelaziti.
Koliko dugo imam pristup ovom kursu?
Kako Vam zvuči doživotno? Imate neograničen pristup kursu, sa bilo kog uređaja, bilo da koristite telefon ili kompjuter.
Da li planirate novu verziju kursa, i u tom slučaju, da li imam pristup novim verzijama?
Imate doživotan pristup kursu i svim njegovim verzijama. Besplatno!
Imate pitanje na koje niste pronašli odgovor?
Želim da bude sigurni u vašu investiciju u znanje. Ukoliko imate pitanje na koje niste pronašli odgovor, molim da mi pišete na [email protected].
Da li nudite refundacije?
Ne. Svim zainteresovanim savetujemo da se informišu na prodajnoj stranici u vezi sa sadržajem i konceptom kursa. Ukoliko niste pronašli odgovor na neko od Vaših pitanja, molim da mi pišete na [email protected]

Get started now!