Tajna čvorova

UTEMELJITE ZNANJE O ČVOROVIMA KROZ JASNE ĐOTIŠ KONCEPTE

Tajna čvorova je e-kurs u kojem se nalazi dvanaest pisanih lekcija, razni kvizevi kao i pristup forumu Pitanja & Odgovori.

Tokom kursa primićete dvanaest kratkih i sažetih lekcija koje su osmišljene da poduče najvažnije aspekte čvorova, njihovo prisustvo u svakodnevnom životu ali i u tumačenju horoskopa.

Šta je to što možete očekivati tokom kursa:

  • Putem kvizeva i provokativnih pitanja, stavićeno na test (primenjeno) znanje o čvorovima,
  • Svakog četvrtka dobićete kratku lekciju zajedno sa odgovorima na prethodni kviz,
  • I konačno, tokom programa možete postavljati pitanja, ali i pročitati pitanja i odgovore drugih učenika.

Vreme koje ovaj kurs zahteva od vas je 30 minuta svake nedelje. 

Ovaj kurs namenjen je ljubiteljima astrologije i đotiša koji znaju ponešto o čvorovima, ali njihovo znanje nije utemeljeno u đotiš principima i konceptima.

Cilj i namera ovog kursa jeste do ukloni sve nesigurnosti i konfuzije u vezi sa prirodom, manifestacijom i značenjima čvorova.

Ovaj kurs je za vas ako cenite čvrste osnove i jasne đotiš koncepte kroz koje ćete produbite vaše razumevanje Rahua & Ketua, u svakodnevnom životu kao i kod analize horoskopa.

Your Instructor


Branka Larsen (srp)
Branka Larsen (srp)

Branka Larsen učenica je pandita Sandžaja Rata i deo je đotiš tradicije Šri Aćjutananda Dasa iz Kalinge (Orise). Njeno prvo đotiš predavanje bilo je davne 2001. godine, a njena rana ljubav prema duhovnoj literaturi i đotišu inspirisali su je da do danas prevede pet knjiga svog gurua na maternji jezik, i objavi svoju prvu autorsku knjigu.

Zajedno sa odabranom grupom učenika iz celog sveta, pohađala je i postala sertifikovan učitelj naprednog đotiš kursa Đaimini Upadeša Sutre kao i Parašara đotiš programa. Trenutno je mentor preko 100 učenika Parašara đotiša programa. Branka je ujedno i učenica programa Šiva Mahapurana & Mantra Šastra.

Putem mejling liste, Branka svakog ponedeljka šalje email sa člancima, kratkim lekcijama ili pak korisnim informacijama iz oblasti Vedske astrologije & Duhovnosti. Svi su dobrodošli, a ako želite da se priključite to možete uraditi ovde!


Frequently Asked Questions


Kada kurs počinje, a kada se završava??
Sve lekcije dostupne su na kurs platformi već sada. Vi određujete kojim ritmom ćete prelaziti lekcije. Naš savet je da se pridržavate redosleda lekcija jer se znanje nadograđuje iz lekcije u lekciju.
Koliko dugo imam pristup ovom kursu?
Kako Vam zvuči doživotno? Imate neograničen pristup kursu, sa bilo kog uređaja, bilo da koristite telefon ili kompjuter.
Imate pitanje na koje niste pronašli odgovor?
Želim da bude sigurni u vašu investiciju u znanje. Ukoliko imate pitanje na koje niste pronašli odgovor, molim da mi pišete na [email protected] Ne nudimo refundacije za ovaj kurs!

Get started now!